Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram voegt de vragensticker toe, zodat je blijft instagrammen

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2018, 8:57 CategorieApplicaties

Instagram heeft deze week officieel de vragensticker geïntroduceerd voor Instagram Stories. Dit is een twist op de poll-sticker. Vrienden kunnen je nu namelijk een vraag stellen, waar je in een volgende story antwoord op geeft. Zo blijf je nog langer instagrammen.

Vragen stellen en beantwoorden met Instagram Stories

In oktober voegde Instagram de mogelijkheid van de poll-sticker toe. Dat is een sticker waarmee je kunt checken wat je vrienden van iets vinden. Nu gaat het platform iets verder en draait het het idee om met de vragensticker. Met deze sticker is het mogelijk een vraag te beantwoorden die je hebt ontvangen van je vrienden. Dat antwoord krijg je dan te zien in een volgende Instagram Story. Het bedrijf laat weten dat je zo toch een story kunt plaatsen, ook al heb je even niets te laten zien of niets te vertellen.

De nieuwe functie voor Instagram Stories vind je op de plek waar je de stickers aantreft. Tap daarop, typ wat je wil typen en voeg het blokje vervolgens toe aan je verhaal. Wanneer je vrienden dat dan zien, dan kunnen ze erop antwoorden. De antwoorden en vragen kun je bekijken in dezelfde lijst waar je ook kunt checken wie de story bekeken heeft. Wanneer je hier op een vraag of antwoord tapt, dan kun je meteen een nieuw verhaal aanmaken, die je vrienden vervolgens kunnen bekijken. En zo krijg je mogelijk een grote insta-cirkel.

 • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Reacties

 1. 92
  24 juli, 2018 om 16:14

  Deze optie is niet beschikbaar bij mij. Hoe kan dat?

 2. insta
  01 oktober, 2018 om 19:39

  ik kan de sticker wel plaatsen, maar als ik dan een antwoord in mijn volgende storie zet, kan ik de achtergrond niet veranderen, hoe doe ik dit?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.