Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram test functie waarmee gebruikers geverifieerd kunnen worden

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2018, 9:01 CategorieApplicaties

Instagram is wederom een nieuwe functie aan het testen. Dit keer test het platform een functie waarmee gebruikers geverifieerd kunnen worden. Wanneer het medium van mening is dat je zo’n verificatie nodig hebt, dan krijg je zo’n felbegeerd blauw vinkje naast je naam.

Blauw vinkje naast je naam op Instagram

Instagram is de laatste tijd bezig met het testen van ontzettend veel functies. Nu schrijft een Australische website over de mogelijkheid zo’n felbegeerd blauw vinkje naast je naam te krijgen. Verborgen binnen het instellingenscherm zit nu voor sommige gebruikers de mogelijkheid verificatie aan te vragen. Mocht het platform dan vervolgens denken dat het belangrijk is dat je een dergelijk vinkje nodig hebt, dan kun je er eentje ontvangen. Momenteel is de feature helaas niet beschikbaar voor alle gebruikers van de fotodeeldienst.

Vooralsnog lijkt Instagram de functie alleen nog maar in Australië te testen. Ook moeten de gebruikers daar in het bezit zijn van een iPhone, omdat Android-gebruikers de optie nog niet zien binnen hun instellingen. De verwachting is dat deze gebruikers de optie binnenkort gaan krijgen. Ook is het de verwachting dat mensen in andere landen de functie straks gaan zien binnen de instellingen. Op moment van schrijven is helaas niet bekend hoe lang dit gaat duren en waar gebruikers aan moeten voldoen voor dat kekke blauwe vinkje.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.