Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram test vraagfunctie voor Instagram Stories

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2018, 10:49 CategorieApplicaties

Instagram lijkt momenteel wederom een nieuwe functie te testen voor Instagram Stories. Het betreft dit keer een vraagfunctie. Gebruikers kunnen direct vragen stellen aan hun volgers, die vervolgens direct kunnen reageren door te tappen op het invulveld onder de vraag.

Instagram test vraagfunctie

Instagram rolt de laatste tijd heel wat updates en functies uit. Zo hebben we onlangs nog IGTV gekregen en is het mogelijk muziek toe te voegen aan je Stories. Nu lijkt er wederom een nieuwe functie worden getest. Nu is het bijvoorbeeld al mogelijk iemand een bericht te sturen tijdens het bekijken van een verhaal. Maar straks is het als maker mogelijk direct een vraag te stellen aan je volgers, die ze vervolgens kunnen beantwoorden door direct op het invulveld te tappen. Zodoende moet Instagram Stories meer interactief worden.

Helaas weten we momenteel weinig over deze functie. Vooralsnog lijkt het erop dat je als maker van de video of foto een sticker kunt toevoegen met daarin een vraag. Die vraag zien je volgers dan in beeld, waarna ze kunnen antwoorden. Onduidelijk is nog hoe de maker de antwoorden ontvangt en wie ze te zien krijgt (bij een poll is het zo dat je niet kunt zien wie wat stemt als kijker, maar je kunt wel zien waarvoor gestemd is). Instagram Stories wordt zo steeds uitgebreid; Instagram heeft echter nog niet gereageerd op het nieuws.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.