Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG V40 ThinQ komt in oktober uit met vijf camera’s aan boord’

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2018, 16:14 CategorieAndroid

In april gingen de geruchten al rond dat LG werkt aan een opvolger van de LG V30 (zie foto). Intern zou het toestel de projectnaam Storm hebben, welke de LG V40 zou moeten worden. Vorige maand kwamen nieuwe geruchten op gang dat de LG V40 mogelijk vijf camera’s aan boord zou hebben. ETNews claimt meer informatie in handen te hebben over het nieuwe toptoestel van LG.

Volgens de informatie zou de LG V40 ThinQ, zoals het toestel gaat heten, tijdens de IFA 2018 gepresenteerd moeten gaan worden. Het toestel zou dan begin oktober op de markt moeten gaan verschijnen.

Vijf camera’s aan boord

Daarnaast lijkt het erop dat de LG V40 ThinQ inderdaad vijf camera’s gaat hebben. Het gaat om drie camera’s aan de achterzijde van respectievelijk twintig, zestien en dertien megapixel die dienst gaan doen als hoofdcamera, groothoek en telelens. De twee camera’s aan de voorzijde gaan gebruikt worden voor Face Unlock met 3d-gezichtsherkenningstechnologie.

Verdere informatie gaat over een hoge screen-to-body-ratio van 90%. Hierdoor zou het toestel over zeer smalle randen moeten gaan beschikken. Kijken we naar de LG G7 ThinQ dan ligt dit op 83%, terwijl de screen-to-body-ratio van de LG V30 81% is. Of de LG V40 ThinQ inderdaad over vijf camera’s en zeer smalle randen gaat beschikken is nog even afwachten. Wellicht horen we tijdens de IFA 2018 (31 augustus – 5 september) meer informatie over het nieuwe toestel van LG.

  • Delen:
LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.