Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech komt met toetsenborden voor zesde generatie iPads

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2018, 18:36 CategorieAccessoires

Logitech brengt nieuwe tablet-accessoires op de markt, speciaal voor de zesde generatie iPads. Het gaat om de Logitech Slim Folio en de Logitech Slim Combo. Beide accessoires zijn via Bluetooth te verbinden met de iPad en kunnen daarnaast in verschillende posities worden gebruikt.

Logitech Slim Folio

De Logitech Slim Folio is een case met geïntegreerd toetsenbord. De toetsen hebben een aanslag van 1,5 mm. Het doel van de Slim Folio is tweeledig. Allereerst de bescherming van de hoes en ten tweede het gemakkelijk bedienen van de iPad dankzij het toetsenbord dat is geïntegreerd in de hoes. Je kunt het geheel inklappen tot een weergavemodus.

Logitech Slim Combo

Ook deze accessoire biedt zowel bescherming als het gemak van een toetsenbord, maar in dit geval is deze verstelbaar tussen vier modi, namelijk typen, view, studio en read. Het toetsenbord is afneembaar en beschikt over achtergrondverlichting. Zo kun je altijd de opstelling creëren die het beste uitkomt. Je kunt de iPad ergens neerzetten, terwijl je zelf het toetsenbord op schoot neemt.

Beide producten zullen vanaf 9 augustus verkrijgbaar zijn in Nederland. De Logitech Slim Folio heeft een adviesprijs van 99,99 euro, terwijl de Logitech Slim Combo voor 119,99 euro zal verschijnen. Volgens Logitech werken de producten ook op de vijfde generatie iPads.

  • Delen:
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.