Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer aanwijzingen in iOS 12 gevonden voor iPad met Face ID

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2018, 16:14 CategorieiPad

Binnen de code van iOS 12 zijn er meer aanwijzingen gevonden voor een iPad die is voorzien van een Truedepth-camera en Face ID. Apple heeft zo’n tablet nog niet aangekondigd, maar dat zou mogelijk aan het einde van dit of begin van het volgende jaar kunnen gebeuren.

Meer aanwijzingen voor iPad met Face ID

De verwachting is dat Apple in september niet alleen nieuwe iPhones, maar ook nieuwe iPad-modellen gaan presenteren. Tenminste één van die modellen zou nog wel eens kunnen worden voorzien van een Truedepth-camera en natuurlijk Face ID. In het verleden zijn er al eens geruchten verschenen over iPads met zo’n camera aan boord, maar nu zijn er nieuwe aanwijzingen opgedoken in iOS 12. Developer Steve Troughton-Smith heeft ontdekt dat AvatarKit naar de Apple-tablet komt, en daar is een Face ID-camera voor nodig.

De kit voor de bewegende emoji is helemaal klaargestoomd voor de iPad, waardoor de gedachte nu dus sterk leeft dat Apple een tablet met Face ID gaat uitbrengen. Bovendien is het zo dat de interface in de statusbalk ook al is aangepast naar een scherm met een inkeping. Als je op de bovenstaande screenshot kijkt, dan zie je dat de tijd niet meer in het midden staat. Het ziet er dus naar uit dat Apple hier al een tijdje aan werkt. Het wachten is nu op een officiële aankondiging. Dit kan dus in september, maar ook begin 2019 gaan plaatsvinden.

  • Delen:
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.