Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto Z3 play Power Edition vanaf vandaag verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2018, 13:08 CategorieAndroid

Motorola heeft laten weten dat de Moto Z3 play Power Edition vanaf vandaag beschikbaar is in de Benelux. Het toestel in het middensegment heeft een 6-inch Full HD Super Amoled-scherm in een beeldverhouding van 18:9 en werd begin juni aangekondigd.

Motorola wil met de Moto Z3 play Power Edition een premium ervaring bieden voor een betaalbare prijs. Het beschikt over een 6-inch Super Amoled-scherm in een beeldverhouding van 18:9. Dit geeft een resolutie van 1.080 bij 2.160 pixels. Het toestel draait op een Qualcomm Snapdragon 636-processor, 4 GB werkgeheugen en 32 of 64 GB opslaggeheugen. Het toestel is compleet voorzien van Corning Gorilla Glass en aluminium. Dankzij de Moto Power pack van de Power Edition heb je een 40-urige batterij tot je beschikking. Tevens heeft het toestel alle bekende Moto Experiences, zoals Moto Display en Moto Actions.

Pas het toestel aan naar je eigen behoeftes met Moto Mods

De camera’s worden geholpen door kunstmatige intelligentie. Het toestel beschikt over twaalf en vijf megapixel dubbele camera’s met een geïntegreerde Google Lens en slimme cameramogelijkheden. De voorkant beschikt over een camera van acht megapixel. Dankzij Moto mods kun je het toestel aanpassen naar je eigen behoeftes, bijvoorbeeld om direct Polaroid-foto’s te kunnen printen of op een groot scherm projecteren. Alle eerder uitgebrachte Moto Mods werken ook op de Moto Z3 play. De vingerafdruksensor is aan de zijkant van het toestel te vinden.

De Motorola Z3 play Power Edition kent een speciale introductieprijs van 399,99 euro. Na deze periode gaat het toestel 499,99 euro kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.