Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix maakt beheren gedownloade series gemakkelijker op Android

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2018, 16:01 CategorieApplicaties

Wanneer je vaak serieus downloadt op je Android-apparaat met de Netflix-app, dan kan het beheren van de content lastig zijn. De videostreamingdienst heeft nu een update uitgebracht voor de app, waardoor dat beheren een stuk gemakkelijk kan worden.

Netflix-series beheren op Android gemakkelijker

Netflix heeft ‘smart downloads’ geïntroduceerd voor de Android-app. Het is al sinds maanden mogelijk series offline beschikbaar te maken via de populaire app, maar de content daadwerkelijk beheren kan nog wel eens een klusje zijn. Met het slimme downloadsysteem wil de dienst ervoor zorgen dat dit gemakkelijk wordt, door de zojuist bekeken aflevering te verwijderen van je apparaat. Bovendien kan vervolgens meteen de volgende aflevering gedownload worden. Dit is een geheel automatisch proces. Je hoeft hem alleen maar in te schakelen.

Niet alleen kun je op deze manier data besparen binnen je telefoonabonnement (door de afleveringen thuis via wifi te downloaden), ook kun je nu dus voorkomen dat je interne opslagruimte volstaat met serie-afleveringen die je al gezien hebt of nog moet kijken. Mocht je dit niets vinden, omdat je elke aflevering van New Girl minstens drie keer bekeken wil hebben, dan kun je de smart downloads ook uitschakelen. Dan werkt alles zoals je dat al gewend was: je downloadt alles in één keer en raakt de afleveringen pas kwijt als je ze zelf verwijdert.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.