Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe 6.1-inch iPhone komt in zes kleuren’

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2018, 11:12 CategorieiPhone

Volgens de Japanse krant Macotakara zal de nieuwe 2018 iPhone, en dan specifiek het 6.1″-model met lcd-scherm, bij lancering beschikbaar zijn in zes verschillende kleuren. Je zou straks moeten kunnen kiezen uit wit, zwart, geel, oranje, blauw en goud/bruin, of om specifiek te zijn: White, Black, Flash Yellow, Bright Orange, Electronic Blue en Taupe Gold.

Eerder al toonde een verslag van Apple-analist Ming-Chi Kuo aan dat de nieuwe 6.1-inch iPhone in meerdere kleuren op de markt zou komen, maar dat hier ook een rode kleur bij zou zitten. Mogelijk verschijnt er op een later moment een rode 6.1-inch iPhone, net zoals ze met de iPhone 8 hebben gedaan.

Ook de goedkopere iPhone 5c was beschikbaar in meedere kleuren

De verwachting is dat Apple met drie nieuwe iPhones komt. Het gaat om de goedkopere 6.1-inch met lcd-scherm en om nieuwe iPhone X-modellen van 5.8- en 6.5-inch, zoals Ming-Chi Kuo eerder voorspelde. Dat de goedkopere 6.1-inch in meerdere kleuren op de markt zou komen is niet verwonderlijk. Apple deed het eerder met de iPhone 5c, die leverbaar was in groen, blauw, geel, roze en wit. Ook dit toestel was op het goedkopere iPhone-segment van de markt gericht.

We zullen moeten wachten op de definitieve kleuren wanneer Apple de nieuwe iPhones voor 2018 officieel gaat aankondigen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.