Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe afbeeldingen tonen witte versie van Google Pixel 3 XL

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2018, 11:17 CategorieAndroid

Het zal nog even duren voordat de Google Pixel 3 en de 3 XL aan het publiek wordt getoond, maar zo af en toe verschijnt er interessant nieuws over de nieuwe smartphones van Google. Vorige maand lekten er renders uit van de nieuwe toestellen. Vandaag heeft XDA-Developers nieuwe afbeeldingen van de witte versie in handen gekregen.

De nieuwe afbeeldingen zijn van de ‘Clearly White’-versie van de Pixel 3 XL. Dankzij de witte kleur kunnen we een goede blik op de glazen achterkant werpen van het toestel. De eerdere geruchten over een notch op het toestel lijkt inderdaad de waarheid te zijn, want de scherminkeping is op de foto’s duidelijk te zien. De bootloader op de nieuwe afbeeldingen laat zien dat deze versie over 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen beschikt, terwijl de achterkant over een enkele camera lijkt te beschikken. Eerdere afbeeldingen van begin juni toonden een versie met 4 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen.

Officieel nog altijd geen informatie over beide nieuwe toestellen

Alhoewel er officieel vanuit Google nog geen informatie is verschenen over de Pixel 3 en de Pixel 3 XL, tonen de recente geruchten en lekken aan dat de toestellen respectievelijk schermen van 5,3- en 6,2-inch zullen krijgen. De verwachting is dat beide smartphones draaien op de Qualcomm Snapdragon 845. Voor meer informatie zullen we moeten wachten tot oktober, wanneer beide toestellen waarschijnlijk worden gepresenteerd.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.