Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe renders en informatie van de Samsung Galaxy Note 9

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2018, 10:57 CategorieAndroid

Vorige week verschenen er nieuwe foto’s van de aankomende Samsung Galaxy Note 9. Het lekken lijkt nog even door te gaan, want het afgelopen weekend is er weer nieuw beeldmateriaal en informatie over het nieuwe vlaggenschip naar buiten gekomen.

Allereerst zijn er twee nieuwe renders online verschenen. De afbeeldingen tonen de Galaxy Note 9 in Lilac Purple (via NieuweMobiel.nl) en in Color Blue (via MySmartPrice).

Daarnaast is er meer informatie naar buiten gekomen over de nieuwe Samsung Wireless Charger (via Roland Quandt). De nieuwe Samsung Wireless Charger zou niet alleen de nieuwe Galaxy Watch kunnen opladen, maar daarnaast ook smartphones. Het biedt namelijk ruimte voor twee apparaten.

S Pen levert gebruiker straks diverse mogelijkheden

Tenslotte is er ook meer informatie naar buiten gekomen over de nieuwe S Pen van de Galaxy Note 9. XDA-Developers is in de AirCommand-app gedoken van de gelekte Samsung Galaxy Tab S4. In de code vonden ze verschillende referenties naar de aankomende S Pen. Het lijkt erop dat de S Pen verschillende slimme functies gaat krijgen. Zo zou de knop op de S Pen verschillende mogelijkheden voor de gebruiker moeten bieden, afhankelijk van een enkele keer klikken, dubbel klikken of de knop ingedrukt te houden. De S Pen moet het straks mogelijk te maken om als remote te dienen voor het afspelen van muziek, om foto’s te maken en om de Galaxy Note 9 te ontgrendelen. De S Pen zal via bluetooth werken en krijgt een eigen accu aan boord.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.