Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versies Dell XPS 13 2-in-1 op komst

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2018, 12:06 CategorieWindows

In januari 2017 verscheen de Dell XPS 13 2-in-1. De convertible met Windows 10 verscheen in verschillende uitvoeringen en kwam met een zevende gerenatie Intel Core processor. Naar het lijkt komen er binnenkort nieuwe versies beschikbaar op de markt.

Tweakers meldt dat er op de Chileense website en de website van de Kaaimaneilanden van Dell nieuwe versies van de Dell XPS 13 2-in-1 worden weergegeven. Zo lijkt er een versie te komen met de Intel Core i5-8200Y met een kloksnelheid van 3,9GHz en een versie met een Intel Core i7-8500Y met een kloksnelheid van 4,2GHZ. Het gaat hier om maximale snelheden, dus deze zal bij gebruik wellicht een stuk lager liggen.

Nog geen officiële aankondiging vanuit Dell

Volgens Tweakers zijn de i5-8220Y en de i7-8500Y nog helemaal niet officieel aangekondigd. In de herfst zouden er laptops moeten verschijnen met de nieuwe Amber Lake-processors. Waarschijnlijk horen deze twee processors bij de nieuwe lijn. Voorlopig is het nog even afwachten op de officiële aankondiging vanuit Dell.

Dell bracht de XPS 13 2-in-1 in januari 2017 op de markt. Sindsdien zijn er geen nieuwe configuraties verschenen. Wel verscheen een jaar later de grotere XPS 15 2-in-1. Dell noemde deze 2-in-1 “de meest krachtige 15-inch 2-in-1 ter wereld”. Dit model is ook met een 4K-scherm verkrijgbaar.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.