Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia 5.1 Plus binnenkort ook internationaal beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2018, 10:00 CategorieAndroid

In juni lekten de eerste beelden en de specificaties naar buiten van de Nokia 5.1 Plus. Dit nieuwe toestel werd afgelopen week voor het eerst gepresenteerd door HMD Global, maar werd enkel voor de Chinese markt aangekondigd. Naar het nu lijkt zal het toestel echter ook buiten Europa op de markt gebracht worden.

De Nokia 5.1 Plus werd vorige week officieel gepresenteerd als de Nokia X5 in China. De eerder gelekte specificaties bleken redelijk te kloppen. De smartphone heeft een scherm van 5.86-inch, een MediaTek Helio P60-processor en 3 of 4 GB werkgeheugen met 32 of 64 GB opslaggeheugen. Het toestel heeft ruimte voor een micro-sd-kaart, een batterij van 3.060 mAh en komt direct met Android 8.1 Oreo. Zodra Android 9.0 P beschikbaar is zal het toestel ook direct deze upgrade gaan krijgen. De smartphone is daarnaast voorzien van een notch en een dubbele camera van dertien en vijf megapixel.

Nokia 5.1 Plus zal ook internationaal op de markt verschijnen

Veel mensen wilden dat het toestel ook buiten China op de markt zou worden gebracht en begonnen het Twitter-account van het bedrijf en de medewerkers te bestoken. Juha Sarvikas, Chief Product Officer bij HMD Global bevestigt nu echter dat het toestel binnenkort ook internationaal op de markt wordt gebracht met een Tweet. Wanneer het toestel komt is echter nog niet bekend. De Nokia 5.1 Plus kost omgerekend 150 dollar in China voor het basismodel, terwijl het model met meer geheugen 210 dollar kost.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.