Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nokia 5.1 Plus te zien op andere gelekte afbeeldingen’

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2018, 15:49 CategorieAndroid

Er zijn nog eens twee afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de Nokia 5.1 Plus te zien krijgen, die heel wat wegheeft van een Nokia X6. De 5.1 Plus wordt naar verluidt een Android-smartphone met een voorkantvullend scherm en een scherminkeping aan de bovenkant.

Dit is de Nokia 5.1 Plus – gerucht

De eerder aangekondigde Nokia X6 mag dan misschien wel de eerste Nokia-smartphone zijn met een notch, het wordt zeker niet de laatste. De volgende Nokia-telefoon met zo’n inkeping wordt waarschijnlijk de Nokia 5.1 Plus, wat mogelijk de X6 voor het westen gaat worden. Op moment van schrijven weten we nog maar weinig over dit toestel. Wellicht krijgt het ook een Mediatek-processor, net zoals zijn voorganger (de Nokia 5.1). Naar verluidt wordt het scherm in elk geval groter dan 5,5-inch, iets dat ook wel te zien is op de afbeeldingen.

Verder zal Nokia nog wat andere veranderingen doorvoeren, zoals het er nu naar uitziet. De Nokia 5.1 Plus zou een usb-c-aansluiting moeten krijgen (in tegenstelling tot de micro-usb-aansluiting op de 5.1), evenals een koptelefoonaansluiting, vingerafdrukscanner en een dual-camerasysteem. Het is bijna vanzelfsprekend inmiddels, maar de verwachting is verder dat de 5.1 Plus wordt voorzien van Android One, waardoor je altijd bent verzekerd van snelle updates. Het is vooralsnog onbekend wanneer dit toestel wordt aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.