Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Officiële render van Galaxy Note 9 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2018, 9:45 CategorieAndroid

De afgelopen weken is er veel nieuws naar buiten gekomen over het volgende toptoestel van Samsung. De Samsung Galaxy Note 9 is al gespot in een benchmark en de batterij zou mogelijk een stukje groter zijn dan in de voorganger, de Galaxy Note 8. Ook de mogelijke prijs is al naar buiten gelekt. Zo zou het toestel mogelijk 999 euro gaan kosten bij release. De website AndroidHeadlines heeft een officieel ogende render in handen gekregen, waarbij we het toestel nu duidelijk van de voorkant kunnen zien.

Wat direct opvalt is dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung qua design veel op de Galaxy Note 8 lijkt. De afbeelding toont de voorkant van de Galaxy Note 9 en behalve iets dunnere randen langs de onderkant van het scherm lijken beide modellen op het eerste gezicht vrijwel identiek.

Officiële onthulling op 9 augustus

Dit nieuws komt niet echt als een verrassing, omdat de Galaxy S9 ook veel op de Galaxy S8 lijkt qua design. De verwachting is dat de vingerafdruksensor op een iets beter bereikbare plek komt te liggen. Geruchten over een mogelijke in-display vingerafdruksensor lijken nog te vroeg te komen voor dit model en zullen we mogelijk eerder in de Galaxy S10 zien verschijnen. We zullen nog enkele weken moeten wachten op de officiële aankondiging van de Galaxy Note 9. Het toestel wordt op 9 augustus onthuld in New York tijden een speciaal evenement van Samsung.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.