Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officiële renders van Xiaomi Mi Max 3 verschenen

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2018, 11:38 CategorieAndroid

Het is nog twee dagen voor de officiële lancering van de Xiaomi Mi Max 3, maar de oprichter van Xiaomi kon niet langer wachten om officiële renders van de nieuwe phablet naar buiten te brengen. De officiële afbeeldingen zijn (in een lage resolutie) verschenen op zijn Weibo-profiel.

Het design was natuurlijk al enigszins bekend door de informatie die de afgelopen weken naar buiten was gekomen. Het toestel draagt de naam ‘Max’ niet voor niets. De Xiaomi Mi Max 3 heeft een enorm scherm van 6.9-inch. Daarnaast heeft het toestel niet echt dunne randen, wat de afmetingen nog enigszins groter lijkt te maken. Of dit toestel nog goed in de handen ligt? Ik vraag het me af.

Drie verschillende kleuren en Pro-versie

De afbeeldingen tonen drie verschillende kleuren voor het toestel, namelijk goud, zwart en blauw. De specificaties zijn nog niet officieel naar buiten gebracht, maar het toestel krijgt vermoedelijk een Snapdragon 636-processor, 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Daarnaast zou er ook een Pro-versie moeten verschijnen met de nieuwe Snapdragon 710-chipset, 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen. Beide versies hebben een dubbele camera, dual-sim ondersteuning en een accu met een capaciteit van 5.500 mAh. Een vingerafdrukscanner is achterop het toestel te vinden. De Xiaomi Mi Max 3 zou straks op Android 8.1 Oreo moeten draaien. Het is nog twee dagen wachten voor de officiële presentatie van het nieuwe toestel van Xiaomi.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.