Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 en 3T krijgen nieuwe OxygenOS-bèta met cameraverbeteringen

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2018, 9:33 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant OnePlus heeft een nieuwe bèta-update gelanceerd voor OnePlus 3 en OnePlus 3T, die cameraverbeteringen meeneemt. Dit is echter de laatste open bèta voor deze toesteleigenaars. Later deze maand verschijnt er nog een stabiele OxygenOS-update.

Laatste open bèta voor OnePlus 3 en 3T

De Chinese fabrikant OnePlus heeft de laatste open bèta aangekondigd voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T. De bèta kan nu worden gedownload. De fabrikant heeft tevens laten weten dat later deze maand nog een OxygenOS-update zal verschijnen die de toestellen zal voorzien van stabiele software. Zo weten toesteleigenaars zeker dat ze niet ineens voor verrassingen komen te staan, terwijl er geen updates meer zullen verschijnen vanuit het bedrijf. Het is nog niet bekend wanneer de stabiele software wordt uitgebracht.

Tot die tijd kun je dus aan de slag met de laatste open bèta, die de volgende veranderingen doorvoert.

  • Verbeterde zoektags in app-lade
  • Tag voor onlangs geïnstalleerde apps toegevoegd in app-lade
  • Verbeterde app-lijst voor verborgen ruimte en toolbox
  • Camera-app kan nu gemakkelijker wisselen tussen camera’s
  • Gebruikers kunnen nu zoeken door aac-audiobestanden

Mocht je door dit nieuws afscheid willen nemen van je OnePlus of OnePlus 3T, dan is het goed om te weten dat de OnePlus 6 inmiddels verkrijgbaar is. Door voor dit toestel te gaan krijg je niet alleen de betere specs van dit moment, ook ben je wederom twee jaar verzekerd van software-updates en drie jaar van beveiligingsupdates.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.