Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus Galerij-app laat je nu ook video’s bewerken

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2018, 9:38 CategorieApplicaties

Heb je een toestel van OnePlus met een recente versie van de OnePlus Galerij-app? Dan kun je daarin voortaan ook video’s bewerken. Zo kun je de videoclips inkorten en is het mogelijk achtergrondmuziek toe te voegen.

Video’s bewerken met OnePlus Galerij

Uiteraard heeft de OnePlus 6 enkele functies waar oudere OnePlus-toestellen momenteel nog niet over beschikken. Veel van die functies kunnen echter gewoon worden overgebracht en dat is precies wat de fabrikant gedaan heeft. Zo is vandaag de OnePlus Galerij-app geüpdatet met de mogelijkheid van video’s bewerken. Zo kunnen gebruikers met bijvoorbeeld een OnePlus 5T nu slow motion-video’s bewerken, achtermuziek toevoegen aan alle gemaakte video’s en video’s inkorten. De update is nu voor iedereen beschikbaar.

Voorheen waren deze functies al aanwezig op oudere OnePlus-modellen. Echter, destijds ging het nog om verschillende soorten bèta-updates, en dan is het eigenlijk nooit honderd procent zeker of de functies in de stabiele versie van de software zullen verschijnen. In dit geval is dat dus wel gebeurd, waardoor toesteleigenaars van oudere modellen dus kunnen genieten van nieuwe functies. Binnen de OnePlus Galerij-app zie je nu onderaan een potlood staan. Tap daarop en je krijg alle mogelijkheden direct gepresenteerd op het scherm.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.