Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook de Samsung Galaxy S10+ krijgt mogelijk vijf camera’s

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2018, 17:15 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Samsung een versie van de Samsung Galaxy S10 uit met maar liefst vijf camera’s. Net zoals op de Huawei P20 Pro zouden er drie op de achterkant zitten, terwijl er aan de voorkant twee frontcamera’s zouden zitten.

Samsung Galaxy S10+ met vijf camera’s – gerucht

Huawei heeft wat losgemaakt met de Huawei P20 Pro. Het toestel beschikt over drie camera’s op de achterkant. Niet alleen LG, maar ook Samsung blijkt nu aan een smartphone te werken die drie camera’s op de achterkant krijgt. En mogelijk komen er ook twee aan de voorkant te zitten, zoals ook wordt gezegd over de onaangekondigde LG V40. De smartphone in kwestie moet de Samsung Galaxy S10+ worden, aldus geruchtenmakers. De extra camera wordt een groothoeklens van zestien megapixel, met een maximale hoek van 120 graden.

Dat is dus bovenop het systeem van de Samsung Galaxy S9+. Dat houdt in dat de Samsung Galaxy S10+ een groothoeklens, een telelens en een groothoeklens met een nog grotere hoek gaat krijgen. De frontcamera’s zouden beschikken over dezelfde configuratie als op de Galaxy A8 (zestien en acht megapixel), terwijl er ook 3d-gezichtsherkenningstechnologie aan zal worden toegevoegd. Uiteraard heeft Samsung deze informatie nog niet bevestigd en zullen we tot begin volgend jaar moeten wachten om te zien of de informatie klopt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.