Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opvolger iPhone X krijgt 4 GB aan werkgeheugen, is 10% sneller’

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2018, 9:28 CategorieiPhone

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal de opvolger van de iPhone X 4 GB aan werkgeheugen krijgen en zo’n tien procent sneller zijn. Helaas is het op moment van schrijven moeilijk te zeggen of deze informatie klopt, aangezien de processor in iPhones snel kan wisselen tussen z’n kernen.

iPhone X-opvolger ietwat sneller – gerucht

De populaire benchmarkapplicatie Geekbench heeft mogelijk al wat informatie laten lekken over de opvolger van de iPhone X. Apple werkt momenteel aan meerdere iPhone-modellen. Eén van die modellen zal slechts tien procent sneller zijn dan het huidige X-model. In de benchmarkt wordt deze iPhone iPhone 11,2 genoemd. Onduidelijk is nog of dit een iPhone 9 of misschien wel een iPhone 11 gaat worden. Verder blijkt uit de notering dat er een ARM-processor aanwezig is en dat het toestel beschikt over 4 GB aan werkgeheugen.

De snelheidstoename van tien procent geldt overigens voor de singlecore-score; de multicore-score is vijf procent hoger. Echter, dit soort scores mag je altijd met een korreltje zout nemen, aangezien iPhones in staat zijn te wisselen tussen de kernen in de processor, waardoor de snelheidstoename dus nog kan afwijken van deze score. Omdat de ARM-processor lijkt op de A11 Bionic-processor (van de iPhones uit 2017), kan het ook nog zijn dat dit het goedkopere lcd-model is. Het lijkt aannemelijk dat dit model geen A12-processor gaat krijgen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.