Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvouwbare Samsung Galaxy X verschijnt begin 2019’

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2018, 18:20 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S10 en de Samsung Galaxy X worden nogal eens door elkaar gehaald. Was er eerder onduidelijkheid of de X misschien niet gewoon een naamswijziging zou betekenen voor de S10, daar begint het er steeds meer op te lijken dat het toch twee verschillende smartphones gaan zijn. Vandaag is een bericht verschenen van The Wall Street Journal, waarin meer informatie naar buiten komt over de opvouwbare Samsung Galaxy X.

De opvouwbare smartphone zou begin 2019 uitgebracht moeten gaan worden. Volgens het artikel zou het toestel een display van 7-inch gaan krijgen en net zou moeten vouwen als een portemonnee. Het toestel heeft een tweede display aan de buitenkant, waarmee je informatie zoals notificaties kunt zien wanneer de smartphone is opgevouwen.

Prijs voor de Galaxy X ongeveer 1500 dollar

Een dergelijk toestel met twee schermen zou over een grote batterij moeten beschikken, maar daar is nog niet veel over bekend. Wel geeft The Wall Street Journal een voorzichtige prijs van 1500 dollar.

De Galaxy X heeft als codenaam Winner en zou mogelijk tijdens de Mobile World Congress 2019 aan het publiek getoond worden. Het bedrijf zal zich met dit toestel waarschijnlijk op een specifieke markt moeten gaan richten, want er zijn niet veel mensen die zomaar even 1500 dollar op tafel leggen voor een smartphone.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.