Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvouwbare smartphone LG krijgt clamshell design’

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2018, 9:32 CategorieAndroid

Uit een recent ontdekt patent van LG blijkt dat het bedrijf mogelijk werkt aan een opvouwbare smartphone met clamshell design. Verder is het opvallend dat het patent een telefoon laat zien zonder randen en dus echt een voorkantvullend scherm.

Opvouwbare LG-smartphone met clamshell design – gerucht

In 2019 moet er een aantal opvouwbare smartphones uitkomen, van onder meer Samsung, Huawei en Motorola. LG werkt ook hard achter de schermen aan een dergelijke telefoon. Uit een recent patent blijkt dat het bedrijf heeft gewerkt, of heeft gedacht, aan een opvouwbare smartphone met een ouderwets clamshell design (ook wel flip-phone genoemd). In het midden van het scherm zit een mechanisme waarmee het apparaat op te vouwen is. Ook is er een systeem waarmee je het scherm in een specifieke hoek kunt plaatsen.

Ook zijn er twee magneten aanwezig die voorkomen dat het scherm de verkeerde kant op buigt. Verder is opvallend dat op de afbeeldingen een smartphone zonder randen en een voorkantvullend scherm te zien is. De opvouwbare LG-smartphone beschikt verder over twee antennes, twee speakers en twee microfoons, die allemaal onder het scherm zijn geplaatst. De frontcamera kan mogelijk in het scherm verwerkt worden, waardoor je een echt randloos design hebt. Uiteraard heeft het bedrijf niet gereageerd op de geruchten.

  • Delen:
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.