Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go viert tweede verjaardag met meer Pikachu en Pichu

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2018, 9:46 CategorieGaming

Ddddddd

Deze maand viert ontwikkelaar Niantic de tweede verjaardag van de populaire augmentedrealitygame Pokémon Go met extra Pikachu en Pichu. De festiviteiten lopen heel de maand juli door en zorgen ook voor een aantal andere veranderingen binnen de applicatie op Android en iOS.

Pokémon Go viert tweede verjaardag

De eerste grote veranderingen die Pokémon Go doorvoert is dus de hogere beschikbaarheid van de Pokémon Pikachu en Pichu. Ook zal er een zomerstijl Pikachu geïntroduceerd worden (zie afbeelding), die zo nu en dan z’n koppie laat zien. Deze speciale Pikachu heeft een zonnebril en een rieten hoed op. Daarnaast kunnen spelers rekenen op speciale Pikachu Fan Avatar-items. Je hebt hier wel een gouden Pikachu Fan-medaille voor nodig. Zodra je die hebt, dan kun je geld uitgeven aan dingen als een t-shirt of Pikachu-oren.

De verjaardag gaat vandaag van start en loopt door tot en met 31 juli. Je hebt dus genoeg tijd om Pikachu en Pichu te vangen — en voor je het weet heb je een sloot aan Raichu. Verder heeft Niantic de tijd genomen om aan te kondigen dat er binnenkort een nieuwe Special Research beschikbaar is, die mensen de mogelijkheid geeft de mythologische Pokémon Celebi te vangen. Wanneer dit project wereldwijd beschikbaar is, is op moment van schrijven nog niet duidelijk. De ontwikkelaar maakt hier later meer informatie over bekend.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.