Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Renders tonen Samsung Galaxy Note 9 en Galaxy Tab S4’

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2018, 9:24 CategorieAndroid

Er zijn twee renders gelekt waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Note 9 en de Samsung Galaxy Tab S4 te zien krijgen. Op de render van de Samsung Galaxy Tab S4 zien we ook een toetsenbord en de nieuwe S Pen. De Note 9 wordt op 9 augustus aangekondigd.

‘Renders tonen Samsung Galaxy Note 9 en Galaxy Tab S4’

Het duurt nu niet lang meer voordat Samsung officieel de Samsung Galaxy Note 9 onthult. Het toestel wordt officieel op 9 augustus aanstaande gepresenteerd. Daar hoeven we nu dus nog maar minder dan een maand op te wachten. Ondertussen is er al wel een render gelekt van de smartphone, die weinig verrassingen in petto heeft. Want de Samsung Galaxy Note 9 lijkt ontzettend veel op een Note 8, maar dan nét even anders. Zo zijn de randen wat dunner gemaakt en is er dus meer ruimte voor het scherm gereserveerd.

Daarnaast is er dinsdagnacht Nederlandse tijd ook een render gelekt van de Samsung Galaxy Tab S4, die Samsung mogelijk tijdens de IFA in Berlijn gaat aankondigen. Op de render is duidelijk te zien dat de tablet kan worden gebruikt met een toetsenbord een stylus. Waarschijnlijk is dit de nieuwe S Pen van Samsung. Net zoals bij de Samsung Galaxy Tab S3 verwachten we dat de accessoires los worden verkocht. Waarschijnlijk zal de S Pen wel met de tablet worden verpakt, omdat het eigenlijk een onmisbare accessoire is.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.