Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rode versie OnePlus 6 vanaf 10 juli verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2018, 10:55 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant OnePlus is voornemens binnenkort een rode versie van de onlangs gelanceerde OnePlus 6 uit te brengen. De telefoon oogt veel levendiger en heeft een glimmende afwerking, evenals zilveren accenten en zwarte randen aan de voorkant.

Rode versie OnePlus 6

Dit weekend waren er al afbeeldingen gelekt van een rode versie van de onlangs gelanceerde OnePlus 6 en niet lang daarna heeft de Chinese fabrikant ervoor gekozen de aankondiging officieel te maken. Deze variant van de populaire smartphone oogt niet alleen levendiger dankzij z’n rode kleur, ook zijn er zilveren accenten aanwezig en is de voorkant voorzien van zwarte randen. CEO Pete Lau heeft het volgende te zeggen over de nieuwe kleurenoptie.

We didn’t want the shade of red to be overly bright, which can feel visually burdensome. The color should be passionate but with a level of visual restraint. It should have a clear quality like amber, but also have an enduring appeal that will last for years to come.

De rode OnePlus 6 zal alleen beschikbaar zijn met 128 GB aan opslagruimte en 8 GB aan werkgeheugen. De smartphone zal vanaf 10 juli verkrijgbaar zijn op de website van de fabrikant. De prijs bedraagt 569 euro. Voor meer informatie over de nieuwe OnePlus kun je terecht in onze uitgebreide recensie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.