Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Dex krijgt ondersteuning voor twee monitors’

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2018, 9:46 CategorieAccessoires

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de Samsung Dex een functie voor het gebruik van een tweede monitor. De functie zou tegelijkertijd met de Samsung Galaxy Tab S4 gaan verschijnen, die tevens ondersteuning gaat aanbieden voor de handige Samsung-accessoire.

Samsung Dex ondersteunt straks twee schermen – gerucht

De website SamMobile meldt dat de accessoire Samsung Dex binnenkort ondersteuning krijgt voor het aansluiten van een tweede monitor. Waarschijnlijk wordt deze functie geïntroduceerd op het moment dat de Samsung Galaxy Tab S4 wordt gepresenteerd. De bron meldt ook aan de redactie dat die Tab S4 de Dex gaat ondersteunen en dat het scherm van de tablet dan als tweede scherm kan worden gebruikt. Dat geldt overigens ook voor de ondersteunende smartphones; je zou dat scherm naast het grotere scherm kunnen gaan gebruiken.

Hoe de ‘dual monitor mode’ precies gaat werken is nog niet helemaal duidelijk. Maar het zou in elk geval een betere functie zijn voor een tablet dan een smartphones, aangezien tablets vaak veel grotere schermen hebben. Onlangs heeft Samsung de Samsung Dex nog van wat nieuwe functies voorzien. Zo kunnen gebruikers hun smartphone gebruiken als een trackpad, zoals je die vindt op een laptop. De Samsung Galaxy Tab S4 wordt mogelijk tijdens IFA 2018 aangekondigd; dan wordt deze nieuwe functie ook meteen verwacht.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.