Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung en Epic Games (Fortnite) werken samen voor release Galaxy Note 9’

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2018, 11:54 CategorieGaming

Android-gebruikers moeten altijd nog wachten op de release van Fortnite, terwijl iOS-gebruikers het spel inmiddels al enkele maanden kunnen spelen. Een bron op zowel 9to5google als xda-developers zegt dat Samsung en Epic Games, de makers van het spel, gaan samenwerken voor de lancering van de Galaxy Note 9.

Volgens de bron zal Fortnite voor Android tegelijk lanceren met de Galaxy Note 9. De nieuwe smartphone van Samsung wordt 9 augustus aangekondigd en is waarschijnlijk vanaf 24 augustus in de winkels verkrijgbaar. Tegelijk met de lancering zal Fortnite dertig dagen lang exclusief beschikbaar zijn op de Samsung Galaxy Note 9. Na deze dertig dagen zal het spel ook naar andere Android-telefoons komen. De bron meldt verder dat Fortnite op de Galaxy Note 9 ook werkt in combinatie met Samsung DeX.

Kies uit V-Bucks of een hoofdtelefoon van AKG

Samsung en Epic Games gaan echter nog een stapje verder, want wanneer je de Samsung Galaxy Note 9 gaat vooruit bestellen (waarschijnlijk vanaf 14 augustus), dan krijg je ook nog ingame currency ( de zogenaamde V-Bucks) ter waarde van 100 tot 150 dollar en exclusieve cosmetische items voor het spel. Kan Fortnite je werkelijk waar helemaal niks interesseren? Dan kunnen gebruikers ook kiezen voor een koptelefoon van AKG in plaats van de V-Bucks.

Fortnite is één van de populairste games van dit moment en haalt per maand zo’n 300 miljoen dollar op voor Epic Games met de verkoop van cosmetische items. Het spel zelf is overigens gratis te downloaden en te spelen op de pc, spelcomputers en iOS.

Samenwerking tussen Samsung, Epic Games en Ninja

Het verhaal van de bron klinkt niet helemaal vreemd in de oren. Het was al langer bekend dat Samsung zich meer wil gaan richten op het spelen van games op de smartphone. De bron vertelt verder dat Samsung de beste Fortnite-speler ter wereld (Ninja) heeft uitgenodigd voor het evenement op 9 augustus. De samenwerking zou heel goed kunnen verklaren waarom Android-gebruikers nog altijd moeten wachten op Fortnite.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Reacties

  1. Hamza
    24 september, 2018 om 6:53

    Fortnite download 😭😭

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.