Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste render Samsung Galaxy Tab S4 gelekt

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2018, 9:16 CategorieAndroid

De eerste render van de onaangekondigde Samsung Galaxy Tab S4 is gelekt. De tablet moet tijdens IFA 2018 worden aangekondigd, aldus geruchten. De render geeft alvast een glimp van wat we van de aankomende tablet mogen gaan verwachten qua design.

Render toont Samsung Galaxy Tab S4

In de afgelopen maanden zijn er heel wat geruchten verschenen over de Samsung Galaxy Tab S4. Zo zou de tablet een scherm met een verhouding van 16:10 gaan krijgen en de gelekte lijkt deze informatie te bevestigen. Ook laat de render zien dat de randen dit keer smaller zijn in vergelijking met de Galaxy Tab S3 en dat er geen logo van Samsung is. Datzelfde geldt voor een fysieke thuisknop. Op de achterkant zit ook geen vingerafdrukscanner, waardoor het idee wordt versterkt dat er een irisscanner wordt gebruikt voor ontgrendeling.

Verder lijkt de Samsung Galaxy Tab S4 helemaal niet zo anders te zijn dan z’n voorganger. Hetzelfde AKG-logo is aanwezig. Ook zitten de knoppen op dezelfde plek als voorheen. Qua specs mogen we verwachten dat de tablet wordt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 835-processor, met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Het scherm zou 10,5-inch groot zijn, met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels. Daarnaast zou Samsung direct Android 8.0 Oreo meeleveren, met daaroverheen zijn eigen interface.

  • Delen:
Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.