Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy X verschijnt in januari, Galaxy S10 in februari’

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2018, 9:15 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan verschijnt de Samsung Galaxy X in januari en de Galaxy S10 in februari van 2018. Uit eerdere geruchten bleek dat Samsung de releases had omgedraaid, maar mogelijk zijn die plannen dus nog veranderd.

Samsung Galaxy X en Galaxy S10

Uit recente geruchten blijkt dat Samsung voornemens is de Samsung Galaxy X in februari en de Samsung Galaxy S10 in januari uit te brengen. Echter, nog nieuwere geruchten hebben het nu over releases die zijn omgedraaid: de Galaxy X moet nu in januari verschijnen, en wordt mogelijk aangekondigd tijdens CES in Las Vegas, terwijl de Galaxy S10 in februari het levenslicht zal zien, en mogelijk wordt aangekondigd tijdens MWC in Barcelona. Uiteraard heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf dit nieuws niet bevestigd.

Mocht de Samsung Galaxy X inderdaad in januari worden aangekondigd, dan is de kans groot dat die in februari te koop zal zijn. Het betreft een beperkte uitgave, aangezien verwacht wordt dat er tussen de 300.000 en 500.000 exemplaren worden gemaakt. Over de Galaxy S10 wordt geroepen dat we dit jaar drie modellen gaan zien, één kleine en twee grote varianten, en dat het grootste model wordt voorzien van drie camera’s. Ook deze informatie is nog niet bevestigd. We zullen de aankondigingen dus rustig moeten afwachten.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.