Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia XA2 Plus brengt hi-res-audio naar een midrange toestel

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2018, 16:11 CategorieAndroid

Sony heeft woensdag nog een midrange toestel aangekondigd. Dit is de Sony Xperia XA2 Plus, die ondersteuning aanbiedt voor hi-res-audio. Ook is er technologie aan boord voor het opschalen van audio die niet in de hogere resolutie beschikbaar is.

Sony Xperia XA2 Plus aangekondigd

Sony heeft een grotere versie van zijn XA2-smartphones aangekondigd die nog wat extra’s aan kan bieden. De Sony Xperia XA2 Plus is een ‘super midrange’ smartphone met een scherm van 6-inch. Het apparaat heeft een metalen design en beschikt over de mogelijkheid muziek in hi-res af te spelen. Ook is er upscaling-technologie DSEE HX aan boord, voor het geluid dat niet in een hogere resolutie beschikbaar is. Aan de achterkant treffen we een camera aan met een 23 megapixel-sensor en de mogelijkheid video in 4k op te nemen.

Aan de voorkant zit een camera van acht megapixel, die foto’s kan nemen in een maximale hoek van 120 graden. Ook zijn de inmiddels bekende bokeh- en beauty-effecten beschikbaar. Het scherm beschikt verder over een 2:1-schermverhouding en hd+-resolutie (2.220 bij 1.080 pixels). Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 630-processor, evenals een accu met een vermogen van 3.580 mAh. De Sony Xperia XA2 Plus wordt meteen geleverd met Android 8.0 Oreo en is straks verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart, goud en groen.

  • Delen:
sony xperia xa2 ultra
Sony Xperia XA2 Ultra
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.