Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony Xperia XZ3 wordt voorzien van vier camera’s’

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2018, 12:18 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dat rust Sony de aankomende Sony Xperia XZ3 uit met maar liefst vier camera’s. Het zou gaan om twee camera’s op de voorkant en twee camera’s op de achterkant. Sony gaat dus niet voor een systeem met vijf camera’s, zoals het nu lijkt.

Sony Xperia XZ3 met vier camera’s – gerucht

De verwachting is dat we binnen nu en twee maanden zien wat Sony voor ons in petto heeft met de Sony Xperia XZ3. Naar verluidt gaat de Japanse elektronicagigant de smartphone aankondigen tijdens IFA 2018, in september. Vooralsnog is er weinig informatie beschikbaar over de telefoon, behalve dan dat we wederom een groot scherm kunnen verwachten en een Qualcomm Snapdragon 845 als processor. Het klinkt alsof Sony verder borduurt op de basis die is gelegd met de Sony Xperia XZ2 — en dat is wat ons betreft goed nieuws.

Nu is er een nieuw gerucht verschenen over de Sony Xperia XZ3. Naar verluidt krijgt de smartphone namelijk vier camera’s aan boord. Zoals het er nu naar uitziet doet Sony dus niet mee met de aankomende trend van vijf camera’s op één telefoon, zoals Samsung en LG wel lijken te gaan doen met de Galaxy S10 en V40. Het zou dan gaan om twee frontcamera’s en twee camera’s voor op de achterkant. Daarnaast zou de Xperia XZ3 worden voorzien van 64 GB aan interne opslagruimte en tenminste 6 GB aan werkgeheugen.

  • Delen:
Sony Xperia XZ3
Sony Xperia XZ3
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.