Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Specificaties Samsung Galaxy Tab S4 zijn bekend’

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2018, 10:45 CategorieAndroid

We wisten al een tijdje dat de Samsung Galaxy Tab S4 eraan zat te komen. Zo verscheen het nieuwe vlaggenschip van Samsung al op de officiële Franse website en dook de tablet op bij de FCC. Website SamMobile heeft echter de volledige specificaties nu in handen gekregen.

De Samsung Galaxy Tab S4 krijgt een 10.5-inch Super Amoled-scherm in een beeldverhouding van 16:10. De resolutie bedraagt 2.560 bij 1.600 pixels. De processor is een Qualcomm Snapdragon 835 met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. De tablet heeft een usb 3.1-poort, bluetooth 5.0, gps en wifi. De voorzijde heeft een camera van acht megapixel, terwijl de achterzijde een camera van dertien megapixel krijgt.

Android 8.1 Oreo en een irisscanner om te ontgrendelen

De nieuwe tablet zal draaien op Android 8.1 Oreo en krijgt een batterij met een capaciteit van 7.300 mAh. De audio komt van AKG en de Tab S4 biedt ook ondersteuning voor DeX, zodat je de tablet ook als pc-ervaring kunt gebruiken wanneer je deze op een extern display aansluit via het dock.

De website weet verder te melden dat de Galaxy Tab S4 geen vingerafdrukscanner gaat krijgen. In plaats daarvan krijgt de tablet een irisscanner om het apparaat te ontgrendelen. Een datum is nog niet bekend, maar de verwachting is dat Samsung de Galaxy Tab S4 tijdens IFA 2018 in Berlijn (31 augustus – 5 september) gaat onthullen aan het grote publiek.

  • Delen:
Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.