Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spotify-afspeellijsten zijn nu te bewerken binnen Android-app

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2018, 12:12 CategorieApplicaties

Gebruikers van de Spotify-app op Android kunnen voortaan hun eigen afspeellijsten bewerken. De functie werd weken geleden beloofd en wordt nu dus uitgerold naar iedereen. Binnen de applicatie op iOS is het al veel langer mogelijk dit te doen.

Pas afspeellijsten aan binnen Spotify

Wanneer je een app dagelijks gebruikt, dan heb je waarschijnlijk een waslijst aan dingen die beter zouden kunnen of missen. Voor gebruikers van de Spotify-app op Android is het al een lange tijd een irritatie dat eigen gemaakte afspeellijsten niet opnieuw in te delen zijn. Tot vandaag dan. Vlak nadat de dienst aankondigde te werken aan een dergelijke functie, wordt die nu daadwerkelijk uitgerold naar iedereen. Lijsten opnieuw indelen doe je door naar het menu met drie stippen te gaan. Vanuit daar kun je optie direct selecteren.

Wanneer je dat doet, dan staan er rechts naast de nummers drie streepjes. Door die te selecteren en vast te houden, kun je de volgorde van de nummers veranderen. Je pakt ze als het ware op en versleept ze naar de plek waar je wil dat ze staan. Vervolgens druk je op Opslaan en kun je beginnen met luisteren. Het kan overigens even duren voordat je de mogelijkheid hebt in je Spotify-app op Android, omdat het waarschijnlijk een server-side switch is. Zorg er in elk geval voor dat je de meest recente versie van de app geïnstalleerd hebt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.