Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Stylus Samsung Galaxy Note 9 krijgt extra functies’

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2018, 16:27 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven over de Samsung Galaxy Note 9, dan krijgt de stylus een aantal nieuwe functies. Zo zou die stylus gebruikt kunnen worden voor bedienen van muziekspelers of mogelijk misschien wel videogames.

‘Stylus Samsung Galaxy Note 9 krijgt extra functies’

De Samsung Galaxy Note-serie wordt al jaren voorzien van een handige stylus, waar je vandaag de dag veel meer mee kunt dan jaren geleden. Het is nog altijd een aspect van de Note-serie die ongeëvenaard is. Die voorsprong weerhoudt Samsung er echter niet van veranderingen door te voeren, als we de nieuwste geruchten mogen geloven. De nieuwe stylus, die zal worden geleverd bij de Samsung Galaxy Note 9, moet namelijk multifunctioneel gaan worden dankzij de toevoegingen die mogelijk gepland staan.

De stylus van de Samsung Galaxy Note 9 zal mogelijk worden voorzien van bluetooth, waardoor er veel meer mogelijkheden zijn. Zo zou je de accessoire kunnen gebruiken voor het bedienen van applicaties, zoals muziekspelers, en videogames. Ook zou je bijvoorbeeld op de knop van de stylus kunnen drukken voor het maken van een foto. Daarnaast zouden ontwikkelaars zelf ook dingen kunnen verzinnen met de stylus, waardoor de mogelijkheden eindeloos zou zijn. De Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus aanstaande officieel onthuld.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.