Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tabbladen binnen Firefox Focus te vergrendelen achter Touch en Face ID

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2018, 15:26 CategorieApplicaties

De mobiele browser Firefox heeft deze week een update gekregen die een zeer handige en veilige mogelijkheid toevoegt. Gebruikers kunnen namelijk specifieke tabbladen achter slot en grendel plaatsen en alleen ontgrendelen middels Touch of Face ID.

Download de update voor Firefox Focus

Maak je al gebruik van Firefox Focus vanwege de aandacht die uitgaat naar beveiligingsopties? Dan hebben we goed nieuws, aangezien de mobiele browser nu een update heeft gekregen op iOS. Gebruikers kunnen namelijk de tabs achter slot en grendel zetten door de optie voor Touch of Face ID in te schakelen binnen de instellingen. Je moet gebruikmaken van de biometrische mogelijkheden op het moment dat je de app verplaatst naar de achtergrond. Zo kunnen je vrienden niet stiekem zien welke pagina’s je zojuist hebt bezocht.

Helaas is deze optie momenteel nog niet beschikbaar voor Android. Maar dat betekent niet dat Android-gebruikers het zonder exclusieve functies hoeven te doen. Wanneer je namelijk op een link tapt en de browser die pagina opent, dan behoudt Firefox Focus de look en feel van de originele applicatie. Beide versies van Focus zijn overigens ook uitgerust met Find in Page (een pagina doorzoeken). Mocht je Firefox Focus nog niet kennen: dit is een browser die geen sporen van de gebruiker achterlaat, waardoor het een veilig alternatief is.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.