Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Thuisscherm op Galaxy S8- en Note 8-modellen kan meedraaien

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2018, 9:22 CategorieAndroid

Samsung heeft een update uitgebracht voor de Galaxy S8- en Note 8-modellen waardoor het thuisscherm nu kan meedraaien, net als op de S9. Dat houdt in dat wanneer je Automatisch draaien hebt ingesteld, je homescreen nu ook horizontaal te gebruiken is.

Thuisscherm S8 en Note 8 draait mee

Er is nu een update beschikbaar voor de Samsung Experience Launcher die een handige mogelijkheid toevoegt aan de Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+ en Samsung Galaxy Note 8. Je kunt het thuisscherm voortaan laten meedraaien wanneer je het toestel horizontaal vasthoudt, op het moment dat je Automatisch draaien hebt ingesteld. Tot op heden was deze optie alleen beschikbaar voor de dit jaar gelanceerde Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9+, maar de oudere toestellen krijgen nu de mogelijkheid dus ook.

Zoals het er nu naar uitziet, rolt Samsung de update in golven uit en krijgt niet iedereen de optie tegelijkertijd. Het kan dus nog een paar dagen duren voordat je het thuisscherm ook horizontaal kunt gebruiken op de Samsung-vlaggenschepen van vorig jaar. Je kunt wachten op de update, die over-the-air wordt uitgebracht, maar je kunt ook checken binnen de systeeminstellingen of de update al beschikbaar is. Wanneer je de update binnen gehaald hebt, dan vind je de nieuwe optie binnen de instellingen van je homescreen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.