Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Tweede generatie Google Pixelbook op komst’

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2018, 11:25 CategorieChrome OS

Als we de bekende lekker Evan Blass mogen geloven heeft Google nogal wat in de planning staan voor het einde van het jaar. De afgelopen jaren hield Google een eigen hardware-evenement in oktober. Ook dit jaar schijnt er weer een hardware-evenement van Google aan te komen, rond dezelfde tijd als in de afgelopen jaren. Volgens Evan Blass krijgen we daar een aantal mooie dingen te zien, waaronder de tweede generatie Google Pixelbook.

De eerste Google Pixelbook werd vorig jaar oktober aangekondigd. Waar Chromebooks met name bekendstaan als goedkope laptops met Chome OS als besturingssysteem, daar was de Pixelbook ineens een high-end Chromebook met zeer goede specificaties. De prijs was er dan ook naar. Het apparaat had een prijskaartje van 999 dollar, maar verscheen helaas niet in ons land.

‘Pixel 3, 3 XL en Pixelbook worden gepresenteerd in oktober’

Volgens Evan Blass zal Google een tweede generatie Pixelbook aankondigen tijdens het eigen hardware evenement. De nieuwe Chromebook met high-end specificaties zal beschikken over veel dunnere schermranden (toegegeven, die waren ook wel een beetje te groot op de eerste Pixelbook) en later dit jaar nog op de markt moeten verschijnen. Ook zullen hier de Pixel 3, Pixel 3 XL, tweede generatie Pixel Buds en een Pixel Watch worden gepresenteerd. Vorige maand nog lekten er renders uit van de nieuwe Pixel-telefoons. Google lijkt dus flink in te zetten op de eigen hardware. Evan Blass heeft een zeer goede reputatie als het gaat om het lekken van informatie, dus de kans is zeer groot dat de man ook op dit vlak weer gelijk zal krijgen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.