Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitterrific op iOS verwijdert pushberichten en livestreamingfuncties alvast

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2018, 9:38 CategorieApplicaties

De populaire iOS-applicatie Twitterrific heeft laten weten dat de pushberichten en livestreamingfuncties alvast zijn verwijderd. Twitter gaat namelijk veranderingen doorvoeren aan de api, waardoor third-party apps geen toegang meer krijgen tot enkele populaire functies.

Twitterrific verwijdert alvast populaire functies

Vanaf vandaag kun je geen pushberichten meer ontvangen wanneer je Twitter gebruikt via de iOS-app Twitterrific. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt in een blogpost. In die post maakt het team ook meteen duidelijk dat wanneer je die functie wil, je de officiële Twitter-app moet gebruiken. Mocht je geld hebben betaald voor de geavanceerde pushnotificaties, dan ontvang je ze nog tot en met 16 augustus aanstaande. Dat is de dag dat Twitter officieel de eerder bekendgemaakte veranderingen gaat doorvoeren aan de api.

Deze verandering heeft ook tot gevolg dat de Apple Watch-app met pensioen gaat, aangezien die app leunde op de notificaties vanuit de mobiele app. Ook is de livestreamingfunctie alvast verwijderd uit Twitterrific. Wel kunnen nieuwe tweets elke twee minuten worden ingeladen, een functie die het bedrijf automatisch refreshen noemt. Nu deze app al verandering doorgevoerd heeft gekregen, verwachten we ook dat andere populaire Twitter-apps gaan volgen. Tot aan 16 augustus is dat een zekerheid en slechts een kwestie van tijd.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.