Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update introduceert energiebesparende slaapstand voor OnePlus 5/5T

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2018, 14:16 CategorieAndroid

OnePlus rolt vanaf vandaag OxygenOS 5.1.4 uit naar de OnePlus 5 en de 5T. Naast de nieuwste Android-beveligingsupdate van juli introduceert de update een nieuwe slaapstand met de naam Sleep Standy Optimization. Deze stand helpt je om de accu te besparen door je slaappatroon te bestuderen en het netwerk tijdens je slaap uit te schakelen.

De nieuwe slaapstand moet helpen om langer met je accu te kunnen doen. Tijdens periodes van inactiviteit, zoals tijdens je slaap, zal de OnePlus 5/5T het netwerk uitschakelen, waardoor de accu minder energie hoeft te nemen. Het slimme systeem schakelt het netwerk weer in vlak voordat je wakker wordt, zodat je zelf geen hinder van de slaapstand zult ondervinden en je geen notificaties hoeft te missen. Je kunt de functie handmatig aan- of uitzetten bij de instellingen. In hoeverre het netwerk helemaal uitgeschakeld wordt is nog onduidelijk. Het is natuurlijk altijd handig om over een netwerk te beschikken wanneer mensen je in geval van nood willen bereiken.

Update wordt vanaf nu uitgerold

OxygenOS 5.1.4 brengt daarnaast verbeteringen voor de galerij en de camera met zich mee. Je kunt tevens vanaf nu gebruikmaken van Group Messaging. Zoals altijd worden de updates van OnePlus langzaam uitgerold. In de komende dagen zal OxygenOS 5.1.4 naar alle OnePlus 5- en 5T-modellen moeten komen. Lees ook onze review van de OnePlus 5T.

Ook de OnePlus 3 en 3T krijgen een nieuwe update met OxygenOS 5.0.4 met de nieuwste beveiligingsupdate van juli en verbeteringen voor de camera en third-party apps.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.