Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp op iOS introduceert meer opties voor groepsbeheerders

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2018, 10:32 CategorieApplicaties

WhatsApp op iOS heeft een nieuwe functie geïntroduceerd voor groepsbeheerders, zodat alleen zij kunnen reageren in de groep. Deze functie is tevens beschikbaar binnen de Telegram-berichtendienst, en kan in veel verschillende situaties worden gebruikt.

Nieuwe optie voor groepsbeheerders in WhatsApp

In een verse blogpost heeft WhatsApp laten weten dat iOS-gebruikers kunnen rekenen op een nieuwe functie wanneer ze de beheerder zijn van een berichtengroep, ook wel de ‘groepsapp’ genoemd. De nieuwe functie stelt hen in staat als enige te reageren in zo’n groep, zodat er aankondigingen kunnen worden gedaan over allerlei dingen, zoals oudervergaderingen, nieuwe ontwikkelingen op de voetbalclub of roosteraanpassingen op het werk. Ook kunnen leraren zodoende belangrijke informatie naar leerlingen doorsturen.

Today, we’re launching a new group setting where only admins are able to send messages to a group. One way people use groups is to receive important announcements and information, including parents and teachers at schools, community centers, and non-profit organizations. We’ve introduced this new setting so admins can have better tools for these use cases.

Je kunt de functie activeren door naar de informatie over de groep te gaan, dan naar instellingen en berichten versturen. Daar tref je de nieuwe optie aan, waardoor je dus voorkomt dat iedereen overal op reageert en het overzicht verloren raakt.

  • WhatsApp
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.