Xiaomi Mi 8 Explorer Edition lanceert 24 juli in China

16 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

De Xiaomi Mi 8 Explorer Edition is waarschijnlijk vanaf 24 juli verkrijgbaar op de Chinese markt. De speciale editie van de Xiaomi Mi 8 heeft een transparante achterkant en een in-display vingerafdruksensor. Of het toestel ook naar Europa komt is op dit moment nog niet bekend.

In mei gaf de Chinese fabrikant Xiaomi een presentatie voor de Xiaomi Mi 8. Het nieuwe vlaggenschip zou in drie verschillende varianten op de markt worden gebracht. Zo is daar het reguliere model, de goedkopere en iets minder krachtige Xiaomi Mi 8 SE en de speciale Explorer Edition. De eerste twee zijn inmiddels in China verkrijgbaar en komen binnenkort ook naar ons land toe. Over de Explorer Edition was echter minder informatie bekend. Een lek geeft echter aan dat het toestel op 24 juli op de Chinese markt verkrijgbaar moet zijn.

Transparante achterkant en vingerafdruksensor onder scherm

De Xiaomi Mi 8 Explorer Edition valt op door de transparante achterkant en een vingerafdruksensor onder het scherm. Ook heeft het toestel Face Unlock, dat gebruikmaakt van 3d-technologie zoals op de iPhone X. De Explorer Edition komt met een 6.28-inch amoled-scherm, een dubbele camera van twaalf en twaalf megapixel, een front camera van twintig megapixel en 8 GB werkgeheugen met 128 GB opslaggeheugen.

Het lek dat is verschenen op de website van Playfuldroid toont een speciale invite met de datum 24 juli met de tijd 10 uur in de ochtend. Het toestel zou moeten verschijnen voor 3699 yuan, dat omgerekend 473 euro is. Of de Explorer Edition de andere twee Xiaomi Mi 8-toestellen zal volgen en ook naar de rest van de wereld komt is op dit moment nog niet bekend.

Reacties (0)