Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Mi A2 en Mi A2 Lite lanceren wereldwijd op 24 juli

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2018, 12:39 CategorieAndroid

Afgelopen maandag verscheen er al een teaser van de Xiaomi Mi A2 op het officiële Twitterkanaal van de Chinese fabrikant. Geruchten over het toestel dateren al van april. De tweet kende de hashtag #twoisbetterthan1. Dit gaf enige onduidelijkheid. Ging het over de 2 in de titel? Of krijgen we twee verschillende toestellen? Vandaag blijkt het inderdaad het laatste te zijn. Naast de Xiaomi Mi A2 krijgen we ook de Mi A2 Lite.

De nieuwe toestellen zullen 24 juli lanceren tijdens een speciaal evenement in Spanje. Er was nog onduidelijkheid over de Lite-versie, maar AliExpress werd even iets te enthousiast en plaatste de Lite-versie al op de website. Xiaomi gooide er snel een bericht op Twitter uit dat er inderdaad een Lite-versie op komst is naast het reguliere model.

Twee varianten voor de Xiaomi Mi A2 Lite

De specificaties van de Xiaomi Mi A2 zijn waarschijnlijk een Snapdragon 660 met 4 of 6 GB werkgeheugen en een dubbele camera van twintig en twaalf megapixel. Deze zijn echter nog niet bevestigd. Dankzij AliExpress weten we nu wel de specificaties van de Lite-versie. Deze krijgt een Snapdragon 625-processor, 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Het toestel krijgt een 5.84″-scherm en een dubbele camera van twaalf en vijf megapixel. De voorzijde heeft een camera van vijf megapixel. De batterij heeft een capaciteit van 4.000 mAh. De prijs op de website is 189,99 dollar. Tevens zou er een versie met 4 GB/64GB moeten verschijnen voor 209,99 dollar. Beide toestellen zijn Android One-telefoons. Tijdens het evenement op 24 juli horen we meer van Xiaomi.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.