Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Mi Max 3 officieel aangekondigd: release in Europa nog onbekend

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2018, 10:13 CategorieAndroid

De afgelopen dagen stonden al een beetje in het teken van de Xiaomi Mi Max 3, want de oprichter van het Chinese bedrijf lekte de ene na de andere afbeelding uit op zijn Weibo-account. Vandaag is het toestel officieel aangekondigd door Xiaomi.

De Xiaomi Mi Max 3 heeft een 6.9″-scherm in een resolutie van 2.160 bij 1.080 pixels. Door de smallere randen ten opzichte van de voorganger is het toestel niet veel groter dan een smartphone met een 6.3″-scherm. De smartphone heeft een beeldverhouding van 18:9 en draait op een Qualcomm Snapdragon 636-processor met een kloksnelheid van 1.8 GHz. Er komen twee modellen op de markt. Kies uit 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen of 6 GB werkgeheugen en 128 GB intern geheugen. De Mi Max 3 is voorzien van een grote batterij van 5.500 mAh.

Dubbele camera’s met kunstmatige intelligentie

De smartphone heeft dubbele camera’s aan de achterzijde van twaalf megapixel (f/1.9) en vijf megapixel (f/2.0). De voorzijde heeft een camera met acht megapixel. De Xiaomi Mi Max 3 heeft kunstmatige intelligentie voor het herkennen van objecten en scenes en beschikt tevens over Face Unlock en een stemassistent. De smartphone draait op Android 8.1 Oreo met de eigen MIUI 9.5-schil. Wifi, bluetooth 5.0 en een usb-c-poort zijn aanwezig, net als een 3,5mm-audioaansluiting.

De Xiaomi Mi Max 3 is vanaf morgen verkrijgbaar in China in de kleuren zwart, blauw en goud. Het bedrijf heeft niets bekendgemaakt over een eventuele uitgave in de rest van de wereld, dus of het toestel hier later op de markt wordt uitgebracht is nog niet bekend. Dit in tegenstelling tot de Xiaomi Mi A2 en Mi A 2 Lite, die wel wereldwijd op de markt zullen verschijnen.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.