Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi Mi Max 3 te zien in video met 6,9″-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2018, 9:07 CategorieAndroid

Er is een video verschenen waarin we mogelijk de Xiaomi Mi Max 3 te zien krijgen. De smartphone heeft mogelijk een 6,9″-scherm. De CEO van het bedrijf heeft eerder al bekendgemaakt dat de presentatie van het toestel deze maand zal plaatsvinden.

Xiaomi Mi Max 3 te zien in video – gerucht

De aankondiging van de Xiaomi Mi Max 3 staat voor de deur (de CEO van het bedrijf heeft eerder laten weten dat het toestel deze maand wordt onthuld) en dat betekent dat het aantal geruchten gaat toenemen. Zo zijn er dit weekend twee video’s verschenen waarin we mogelijk de smartphone te zien krijgen. In de video zien we een telefoon met een accu van 5.500 mAh, evenals een dubbele camera. Die camera beschikt over twee sensoren van twaalf en vijf megapixel. Ook is er een scherm van 6,9-inch aanwezig.’

Verder treffen we op de achterkant een vingerafdrukscanner aan. Naar verluidt wordt Xiaomi Mi Max 3 voorzien van een Qualcomm Snapdragon 636-processor, vergezeld door ofwel 3, 4 of 6 GB aan werkgeheugen. Daarnaast komen er versies aan met 32, 64 of 128 GB aan interne opslagruimte. De verwachting is dat er ook een Pro-versie zal worden uitgebracht, met een Snapdragon 710-processor, een dubbel camerasysteem met twintig en acht megapixel-camera’s en een selfiecamera die beschikt over zestien megapixel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.