Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi Mi Max 3 wordt op 19 juli aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2018, 9:56 CategorieAndroid

Er is een teaser verschenen met daarin de mogelijke onthullingsdatum voor de Xiaomi Mi Max 3. Die datum is waarschijnlijk 19 juli aanstaande. Het toestel wordt waarschijnlijk voorzien van een Qualcomm Snapdragon 636-processor en tenminste 3 GB aan werkgeheugen.

Aankondiging Xiaomi Mi Max 3 aanstaande

Het lijkt erop dat Xiaomi klaar voor de onthulling van de Xiaomi Mi Max 3 is. Het bedrijf heeft namelijk een teaser uitgebracht waaruit valt op te maken dat er iets op 19 juli aanstaande gaat gebeuren. De verwachting is dat er meerdere versies van de phablet worden gelanceerd. Het reguliere model zal in elk geval worden voorzien van een octacore-processor, geklokt op 1,8 GHz, namelijk de Qualcomm Snapdragon 636. Daarnaast zou er een Pro-versie moeten verschijnen, die zal worden voorzien van de nieuwe Snapdragon 710-chipset.

De Xiaomi Mi Max 3 Pro zal verder worden voorzien van 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. De reguliere variant zal in meerdere edities verkrijgbaar zijn, zoals een configuratie met 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslagruimte, maar ook met 4 GB ram en 64 GB rom en zelfs 6 GB ram en 128 GB rom. Alle versies komen met een dubbele camera’s, dual-sim-ondersteuning en een 7″-scherm met een full hd+-resolutie. Ook is er een accu van 5.500 mAh en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.