Xiaomi toont teaser van Mi A2

16 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
Xiaomi Mi A2

Xiaomi heeft een teaser geplaatst op het eigen Twitterkanaal voor de Xiaomi Mi A2. Het toestel draait op Android One en zal mogelijk samen worden gelanceerd met een Lite-model.

De eerste geruchten over de Xiaomi Mi A2 dateren alweer van april. Vandaag weten we zeker dat het nieuwe toestel eraan zit te komen, dankzij een teaser die de Chinese fabrikant zelf op Twitter heeft geplaatst.

Veel informatie toont de teaser niet, behalve dat het toestel met Android One geleverd wordt. Android One is een pure versie van Android, ontdaan van allerlei dingen waar fabrikanten hun versie vaak mee willen volproppen. De tweet is voorzien van de hashtag #2isbetterthan1. Of dit gaat over de Xiaomi Mi A2 ten opzichte van de A1, of dat we twee verschillende versies van de nieuwe smartphone gaan zien is nog onduidelijk. Geruchten gaan dat er een Lite-versie van de Xiaomi Mi A2 in de maak is, die qua specificaties op de Mi A1 zou lijken.

Snapdragon 660 met 4 of 6 GB werkgeheugen

Zoals gebruikelijk met Android One-telefoons, zal de Xiaomi Mi A2 standaard met de nieuwste versie van Android geleverd worden. Verwacht dus direct Android 8.1 Oreo bij levering. Daarnaast zou het toestel een Snapdragon 660-processor gaan hebben met 4 of 6 GB werkgeheugen. Een officiële aankondiging laat nog even op zich wachten, maar geruchten gaan over een release op 8 augustus. De Xiaomi Mi A2 zou rond de 300 euro gaan kosten, terwijl het Lite-model voor rond de 240 euro zou moeten verschijnen.

Reacties (0)