Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube rolt incognitomodus uit naar alle Android-gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2018, 12:35 CategorieApplicaties

YouTube rolt momenteel een handige functie uit naar alle Android-gebruikers: de incognitomodus, waardoor je in het geheim naar video’s kunt kijken zonder dat ze in je geschiedenis belanden. Je bent echter niet onzichtbaar: je provider zou bijvoorbeeld nog steeds kunnen zien wat je bekijkt.

Incognitomodus voor YouTube

YouTube op Android is voorzien van een handige nieuwe functie: de incognitomodus. Deze modus wordt al sinds mei van dit jaar getest en wordt nu dus uitgerold naar alle Android-gebruikers. Wanneer je de modus activeert, dan zal de app de bekeken video’s niet toevoegen aan je geschiedenis. Datzelfde geldt voor de zoektermen die je invult. Je kunt de modus activeren door rechts bovenin de app op je profielfoto te tappen. Vervolgens staat dan bijna in het midden van het scherm de optie om de incognitomodus te activeren.

Je bent echter niet onzichtbaar op het internet wanneer je deze functie activeert. Je school, werkgever of provider zou namelijk nog steeds kunnen meekijken. Je zult altijd weten wanneer je in de incognitomodus zit. Bijvoorbeeld aan het mysterieuze personage dat je profielfoto overneemt. Ook staat er onderin beeld dat je in de modus zit. Daarnaast heb je alleen toegang tot Home en Trending. Verder voegt de nieuwe update niets toe en moet je het bijvoorbeeld nog steeds zonder de avondmodus doen, waar gebruikers al heel lang om vragen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.