Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube test nieuwe Explore-functie in iOS-app

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2018, 12:04 CategorieApplicaties

YouTube is een nieuwe functie aan het testen in de iOS-app. De Explore-functie moet je helpen om nieuwe video’s en kanalen te ontdekken. De nieuwe functie zal de komende tijd verschijnen bij ongeveer 1% van de gebruikers op de iPad en de iPhone, dat meldt Tom Leung van YouTube in een video van Creator Insider op het eigen videoplatform.

Gebruikers kunnen de nieuwe Explore-functie vinden als een nieuwe tab onderin de YouTube-app. Gebruikers krijgen aanbevelingen van content die ze op dit moment al interessant vinden, maar dan met een bredere blik, zodat ze nieuwe interessante kanalen en video’s kunnen vinden. De aanbevelingen worden gebaseerd op je huidige kijkactiviteiten.

Ontdek nieuwe kanalen en video’s

De nieuwe functie lijkt op de Explore-functie van bijvoorbeeld Instagram, waarbij je, door op het vergrootglas te klikken, ook nieuwe aanbevelingen van mogelijk interessante profielen kunt vinden. Ook Twitter heeft een dergelijke functie waarbij je nieuwe accounts en tweets kunt ontdekken.

Voor nu heb je geen keuze of jij de nieuwe Explore-functie zult krijgen of niet. De functie wordt door YouTube uitgebreid getest bij 1% van de gebruikers op de iPad en de iPhone. Je kunt zelf kijken of jij tot het testpubliek hoort door onderin de app te kijken of je de nieuwe Explore-functie kunt vinden.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.