Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

2018 lcd-iPhone krijgt waarschijnlijk een oudere processor

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2018, 17:17 CategorieiPhone

Zoals het er nu naar uitziet zal Apple de 2018 lcd-iPhone gaan voorzien van een oudere processor, dus niet de A12-chipset. Deze chipset wordt weggelegd voor de meer premium modellen die Apple gepland heeft staan. In september worden alle nieuwe smartphones aangekondigd.

2018 lcd-iPhone zonder A12-chip – gerucht

In de week van 10 september zal Apple waarschijnlijk drie nieuwe smartphones gaan aankondigen. Mogelijk gaat het om twee premium modellen en één minder premium model. Dat laatstgenoemde model zal, zoals het er nu naar uitziet, geen A12-chipset onder de motorkap gaan krijgen. De iPhone die door het internet is omgedoopt tot ‘2018 lcd-iPhone’ zal namelijk van een oudere processor worden voorzien. De A12-processor is weggelegd voor de premium modellen, die waarschijnlijk nu nog 2018 iPhone X en iPhone X Plus worden genoemd.

De goedkopere 2018 lcd-iPhone moet een nieuw instapmodel worden voor Apple-fans. Deze smartphone krijgt naar verluidt een scherm van 6,1-inch. De processor die mogelijk onder de motorkap zit is de A10 Fusion-chip. Hoewel dit geen slechte of langzame processor is, zou het wel jammer zijn wanneer Apple hiervoor kiest — maar ergens ook wel begrijpelijk. Om producten goedkoper aan te kunnen bieden, moet er ergens op bezuinigd worden. Ook zal dit model worden voorzien van 3 GB aan werkgeheugen, net zoals de iPhone 7 Plus.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.