Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer komt met 14-inch Chromebook 514

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2018, 12:39 CategorieChrome OS

Acer timmert al jaren goed aan de weg op het gebied van Chromebooks. Voor een goede prijs haal je al een Acer Chromebook in huis, maar de plastic behuizing laat vaak wel iets te wensen over. Acer komt daarom nu met de Chromebook 514. Geen plastic behuizing, maar aluminium. De Chromebook is daarnaast voorzien van verschillende extra’s die we normaal alleen bij duurdere modellen aantreffen.

De Acer Chromebook 514 heeft een 14″-scherm met relatief smalle randen. Het display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, aluminium behuizing, HDR-webcam,  trackpad met Gorilla Glass en een backlit toetsenbord lijken op het eerste gezicht best indrukwekkend voor een Chromebook met een prijs van 349 euro. De batterij moet je 12 uur lang kunnen ondersteunen, maar dit is dan ook alle informatie die op dit moment beschikbaar is.

Verschillende variaties beschikbaar

Volgens Acer kunnen de specificaties per land verschillen, maar zoals we van het merk gewend zijn krijgen we straks in Nederland verschillende variaties van het model op de markt. Hopelijk weet Acer ons ook op het gebied van de processor te verrassen, want de tot nu toe bekende specificaties voor een prijs van 349 euro klinken meer dan voldoende. Een trage processor zou de aantrekkelijkheid van de Acer Chromebook 514 dan toch weer omlaag halen. Hopelijk brengt Acer tijdens de IFA 2018 meer informatie naar buiten over de nieuwe Chromebook. Dit model moet vanaf december verkrijgbaar zijn in ons land.

  • Delen:

Reacties

  1. Rene
    28 december, 2018 om 13:42

    Wanneer komt de nieuwe acer 514 chroombook uit zou in december zijn maar december is bijna om ?
    En wat gaat ie kosten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.